نهالستان پایه رویشی دماوند

وبسایت ایران نهال دماوند به آدرس www.payeroyeshi.ir منتقل شد لطفا از حالا روی آدرس جدید مارا دنبال کنید.

گلابی

گلابی : گلابی دارای فیبر فراوانی بوده و منبع خوبی از ویتامین C می باشد . بیشترین ویتامین C موجود در گلابی و همچنین فیبر آن در پوست گلابی وجود دارند . بنابراین سعی کنید گلابی را با پوست بخورید تا از ترکیبات مغذی موجود در پوست آن بهره مند شوید . گلابی حاوی مقادیر فراوانی ویتامین فولیت می باشد که این ویتامین می تواند از بروز برخی ناهنجاری های عصبی در دوران جنینی پیشگیری نماید بنابراین توصیه می شود زنان باردار گلابی زیاد بخورند . از طرفی گلابی دارای شاخص گلیسمیک پایین (GI) می باشد و بدین معنا است که قند طبیعی موجود در گلابی بتدریج جذب بدن می شود و از نوسانات شدید قند خون (افت ناگهانی و یا بالا رفتن سریع قند خون) جلوگیری می کند . نگهداری گلابی در درجه حرارت اتاق سبب فساد آن می شود بنابراین سعی شود که آنرا در یخچال نگهداری نمایید . از آنجایی که گلابی از درون خراب می شود بهترین راه برای تشخیص سالم یا خراب بودن آن این است که انگشت شست خود را به ارامی در قسمت گردن و بالای گلابی فشار دهید اگر کاملاً سفت بود و جای انگشت بر روی آن نماند نشان از سالم بودن آن می باشد .